MetsäHUB 2021

Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Hyppää kohtaan

Tule viettämään mukava päivä työhyvinvointiteemalla kauniiseen Saaren kansanpuistoon perjantaina 3.9.2021. Alueella runsaasti tilaa työskennellä itsenäisesti tai oman tiimin kanssa. Aamupäivällä työhyvinvointiseminaari, jossa puheenvuorot käyttävät luontolähettiläs Mikko "Peltsi" Peltola ja työelämävalmentaja Jyri Pulkkinen. 

MetsäHUB 2021

Teema: työhyvinvointi
Puhujat: Mikko "Peltsi" Peltola, Jyri Pulkkinen
Paikka: Saaren kansanpuisto
Palvelut: puhe-esitykset kesäteatterilla, nuotiopaikka x 2, laavu, uimaranta, käymälä, perjantaina päivällä mahdollisuus ostaa kahvia ja erälounasta

 

  Jyri Pulkkinen

Ohjelma:

 • 8-9 aamukahvit uimarannan nuotiopaikalla
 • 9:15-10:45 seminaari kesäteatterilla
  • Mikko "Peltsi" Peltola / "Tee työtä luonnossa - vapaus tuo vastuun ja inspiroi"
  • Jyri Pulkkinen / "Merkityksellisyys omassa työssä vahvistaa työhyvinvointia"
 • 11-17:30 ravintola Lounais-Hämeen Pirtti avoinna, ravintola- ja kahvilapalvelut käytettävissä
 • lounasaikaan mahdollista ostaa myös kenttälounasta nuotiopaikalta
 • 12:30-14 opastettu melontaretki (rajoitettu osallistujamäärä)
 • 13-17 perinnesauna lämpimänä, sekasauna, omat varusteet mukaan
 • 11:45 oppaan johdolla mahdollisuus vierailla Kaukolanharjun näkötornissa
 • mahdollisuus vuokrata SUP-lautoja ja riippumattoja
 • 12-16 kärryajelua
   

Perjantain aamukahvit Saaren kansanpuiston uimapaikan nuotiolla klo 8-9. Puhe-esitykset aamupäivän kuluessa kesäteatterilla. Lounasta mahdollista ostaa Lounais-Hämeen Pirtiltä tai kenttälounasta nuotiolla. Iltapäivälle ja illalle luontoaktiviteettia, eräopaspalveluita, välinevuokrauksia ja muita eräpalveluita.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Tammelan kunta tarjoaa aamukahvit, puhe-esitykset ja perinnesaunan. Iltapäivän eräaktiviteeteista vastaavat paikalliset eräyrittäjät. Ruokailu ja eräaktiviteetit omakustanteisia. Mahdollinen yöpyminen omatoimisesti ja omin eväin. Saaren kansanpuistossa ja läheisellä Liesjärven kansallispuiston monilla majoitusalueilla on mahdollista retkeillä, muista #1000retkiyötätammelassa-kampanjamme.

Retkeile ja tee hyvää!

Lue lisää #1000retkiyötätammelassa -kampanjasta täällä tai Instagramissa @visittammela-kanavalta.

Katso myös

 

 

Saapuminen MetsäHUBiin

Saaren kansanpuiston parkkipaikalle löytää syöttämällä navigaattoriin seuraavan:

Metsähallituksen sivuilta löytyy tarkemmat lähestymisohjeet.

Alueella liikkuminen

Saaren kansanpuiston parkkipaikka on tien vieressä. Parkkipaikan ja kesäteatterin/nuotiopaikan välillä on noin 300 metrin kävelymatka. Reitti on esteetön.

Liikkumiseen pidemmälle Saaren kansanpuistoon voit käyttää esimerkiksi Retkikartan palvelua.

Lisätietoja päivän ruokailumahdollisuuksista

Aamukahvit uimapaikan ja kesäteatterin vieressä olevalla nuotiopaikalla kello 8-9 tarjoaa Tammelan kunta. 

Lounastarjonta

 • Erälounas nuotiopaikalla Lammaskaalikeitto Pirtin tapaan, hinta 12 €, maksu korttimaksu tai käteinen.
 • Kotilounasbuffa, nyhtopossu muusilla, tattirisotto, runsas salaattipöytä, hinta 16,90 €, maksu korttimaksu tai käteinen.

Lisäksi käytössä päivän ajan rantakioskin palvelut, Lounais-Hämeen Pirtin a la carte -lista ja Lounais-Hämeen Pirtin kahvilapalvelut.

Lisätietoja iltapäivän aktiviteeteista

Melontaretki

Opastettu melontaretki lähtee nuotiopaikan/kesäteatterin läheisyydestä klo 12:30. Retken kesto noin 1,5 tuntia, hinta 35 € / henkilö. Paikan varaus etukäteen p. 050 545 4722 / Jouni tai sähköpostilla [email protected]. Myös tapahtuman aikana voi ilmoittautua, jos vapaita paikkoja on. Maksu korttimaksu tai käteinen. 

Oma etätyöpaikka tai päivänokoset metsässä

Hammock Hotel päivänokoset - vuokraa riippumatto valmiina käyttöön, hinta 5 € / puoli tuntia. Saatavilla klo 11-16. Vuokraus nuotiopaikan / kesäteatterin läheisyydestä.  Maksu korttimaksu tai käteinen. 

Hammock Hotel etätyöpiste, paketti sisältää riippumaton ja tarpin (katoksen) mukaasi koko päiväksi. Hinta 15 €. Palautus viimeistään klo 16. Varaa omasi etukäteen p. 050 545 4722 / Jouni tai sähköpostilla [email protected]. Maksu korttimaksu tai käteinen. 

Hevosaktiviteetit

Kärryajelu ja talutusratsastus hevosella kello 12-16. Hinta 3 € / kärryajelukierros tai 3 € / talutusratsastuskierros. Maksu MobilePay tai käteinen. 

Tauon paikka SUP-lautaillen

Sauno ja suppaa! SUP-laudat kokeiltavaksi, vuokra 5 € / puoli tuntia, saatavilla klo 11-16. Vuokraus nuotiopaikan / kesäteatterin läheisyydestä. Maksu korttimaksu tai käteinen. 

Vierailu Kaukolanharjun näkötornissa

Albert Edelfeltin kansallismaisemaan rakennetussa Kaukolanharjun näkötornissa on mahdollisuus vierailla MetsäHUBin yhteydessä. Lähtö näkötornille kesäteatterin lähistöltä klo 11:45 oppaan johdolla. Paluu on mahdollista järjestää niin, että halutessaan ehtii myös melontaretkelle klo 12:30. Kaukolanharjun näkötorni sijaitsee noin 15 minuutin kävelyn päässä, harjulle johtavan metsäpolun varrella. Torni on avoinna vain oppaan ollessa paikalla, opastetun retken yhteydessä. Vierailu on ilmainen. 

Yhteistyössä

 

Tapahtuman sijainti

Saaren kansanpuisto

Osoite
Portaantie 464, 31300 Tammela
Tapahtumapaikan puhelin
Sijainti kartalla