Vapaat omakotitontit

Vapaat omakotitontit

Haluatko asua kahden kansallispuiston maisemissa? Lapsiystävällinen ja vireä maalaiskunta Tammela tarjoaa monipuoliset palvelut, viihtyisän ja virikkeellisen asuinympäristön sekä mahdollisuudet työhön, yrittämiseen ja hyvinvointiin hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnan vapaita, rakennusvalmiita omakotitontteja löytyy kirkonkylältä ja Kaukjärven ja Riihivalkaman kyläalueilta.

Miksi Tammela?

Harkitse valintojasi: kaipaatko tilaa, väljyyttä, turvallisuutta, upeita maisemia? Haluatko asua kahden kansallispuiston maisemissa?

Tammelassa on mahdollista aloittaa päivä metsä- tai melontaretkellä, hiihtää jäisen suon yli tai pulahtaa uimaan tai käydä kalassa yhdessä monista puhdasvetisistä järvistämme. Aktiiviseen harrastukseen Tammelan liikuntapaikat ovat laadukkaita. Käytössäsi ovat esimerkiksi Eerikkilän urheiluopiston palvelut ja kirkonkylän uusittu urheilukenttä. Seurat ja yhdistykset tarjoavat monipuolista tekemistä. kuten eri urheilulajeja ikäryhmittäin, kulttuurin eri osa-alueita, kylätoimintaa ja tapahtumanjärjestämistä, kädentaitoja, vain muutamia mainitaksemme. Tammelassa on usein korkeatasoisia konsertteja ja kulttuuritilaisuuksia sekä jokavuotisia, suuria kesätapahtumia kuten 1600-luvun teemalla järjestettävä Hakkapeliittamarkkinat ja gourmet-kesäruokaa esittelevä Makkaramarkkinat.

Voimaannuttava ympäristö kannustaa jaksamiseen. Kaunis, vireä ja puhdas Tammela edesauttaa sinua kehittämään itseäsi ja osaamistasi, antaa tilaa ajatuksille ja vahvistaa henkilökohtaista kasvua.

Tutustu tonttitarjontaan:

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Kaavoittaja
Miika Tuki
050 464 3274
[email protected]

Tekninen johtaja
Hannu Jalava
050 521 9962
[email protected]

Kunnanjohtaja
Kalle Larsson 
040 069 5679
[email protected]