Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus

Tapahtuma alkaa
Tapahtuma päättyy

Juhlistamme sadonkorjuun aikaa hiljentymällä kiitosjumalanpalvelukseen Korteniemessä 5.9.

Lämmin kesä kypsytti mansikat jo kesäkuussa, mustikkaakin päästiin keräämään jo heinäkuun alussa. Korteniemen tilalla leikattiin ruis elokuun alussa ja kaura pari viikkoa myöhemmin. Menneenä lauantaina viljat saatiin puitua riihessä. Viime syksynä Aunus-rukiin oraaseen iskenyt kahukärpänen vei suurimman osan sadosta, mutta siemenvilja saatiin. Vanhasta savitaipalelaisesta mustasta kaurasta saatiin vähän parempi sato. Pellava sitävastoin kasvoi hyvin ja se on jo nyhdetty.

Mutta nyt keskellä sadonkorjuuaikaa, kun puolukat ja karpalot kypsyvät, metsät ovat täynnänsä sieniä ja perunoiden ja juurikkaiden nostoaika lähestyy, hiljennymme kiittämään kesän sadosta Tammelan seurakunnan jumalanpalvelukseen Korteniemen perinnetilalle sunnuntaina 5.9. kello 13.
Jumalanpalveluksen Korteniemen kotimetsikössä toimittaa pappi Timo Leinonen. Musiikista vastaa kanttori Katja Korja yhdessä Eemil Tikan ja Venla Tenhamin kanssa. 

Tervetuloa jumalanpalvelukseen kuuntelemaan ja laulamaan yhdessä. Samalla ennen tai jälkeen jumalanpalveluksen on mukava käydä sieni- tai marjaretkellä kansallispuistossa sekä tutustua perinnetilaan, joka on auki kello 11-17.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Järjestäjä

Metsähallitus

Tapahtuman sijainti

Korteniemen perinnetila

Osoite
Korteniementie 270, 31350 Tammela
Tapahtumapaikan puhelin
Sijainti kartalla