Etsivän senioritoiminnan -hanke

Hyvä Tammelalainen Seniori!

Mitä Teille kuuluu?

Olen Tiina Toivola ja työskentelen ETSIVÄN SENIORITOIMINNAN-hankkeessa Tammelan kunnalla. Ennen tämä hanke on tullut tutuksi nimellä Toimintaa Tammelan yksinäisille vanhuksille-projekti.

Hanke on aloittanut toimintansa jo maaliskuussa 2018, jonka mahdollisti Kaino ja Timo Lämsän jättämä perintö. Testamentissaan he ovat määränneet, että varat tulee käyttää ”Tammelalaisten yksinäisten vanhusten hyväksi”.  Paljon ollaan jo saatu aikaiseksi ja toimintaan tyytyväisiä löytyy jo monia. Palaute on ollut positiivista. Kaikkia yksinäisiä emme varmastikaan ole vielä tavoittaneet, joten nyt ääntä kuuluviin!

Toivomuksena nyt onkin, että otatte rohkeasti yhteyttä. Voitte soittaa, laittaa sähköpostia tai nähdä minut toimistollani. Tulen mielelläni myös käymään luonanne ja kertomaan lisää toiminnasta ja miten se koskettaisi myös Teidän hyvinvointianne. Ideoita toiminnan kehittämiseksi otamme myös mielellämme vastaan.

Tällä hetkellä hankkeessa on vahvasti mukana koulutetut vapaaehtoisystävät. Minun lisäksi myös he tekevät ystäväkäyntejä ja auttavat ulkoilussa. Lähdemme mielellämme saattoavuksi lääkärireissuihin, kaveriksi kauppaan tai vaikka vaan juttukaveriksi. Vapaaehtoistoiminta on maksutonta ja sen tarkoituksena tuottaa hyvää mieltä molemmille osapuolille. Mukaan toimintaan pääsee koska vaan! 

Forssan lehti 4.10.2022

Meillä toimii myös Lenkkikerho tiistaisin. Lähtö Hakkapeliittapatsaalta klo: 10:00. Yhdessä liikkuminen on kaikin tavoin mukavaa! Teemme n. tunnin lenkin ja sauvat voi ottaa mukaan.

Perjantaisin Seniorikerho Kuusitie 5A kerhotiloissa klo: 10:30. Aloitamme pienellä ulkoilulla, sen jälkeen vähän aivojumppaa ja tietysti lopuksi kahvit ja kuulumisten vaihtoa (n.1,5h).

Yhteistyössä seurakunnan kanssa Pappilan kahvila maanantaisin Pappilassa, Tammelantie 33, klo: 12-14.

Retket, tapahtumat ja yhteistyö muiden toimijoiden kanssa on myös osa meidän toimintaa.

Yhteystiedot

Etsivän senioritoiminnan -hanke
Tiina Toivola
Kuusitie 5B 12
040 185 4371
[email protected]