Vapaat yritystontit ja toimitilat


Vapaat toimitilat

Tarjoamme toimistotilaa vuokralle Tammelan kunnantalolta yrityksille, yhdistyksille ja etätyön tekijöille. Tilat soveltuvat etupäässä toimistokäyttöön, ja vuokrasopimukseen voidaan tarvittaessa sisällyttää siivous-, aula-, kopiointi- ja neuvottelutilapalveluja.

Vapaita toimitiloja kannattaa tiedustella tekniseltä johtajalta Jari Kaupilta, 040 861 1788, jari.kauppi@tammela.fi. Kunnan kautta voi tiedustella myös muita alueella vapaana olevia yksityisten omistuksessa olevia tiloja.

Tammelan kunta on rakentanut teollisuushalleja, joiden tilat ovat yritysten vuokrattavissa. Teollisuushallivuokrapaikat ovat tällä hetkellä täynnä, mutta kannattaa silti tiedustella mahdollisesti vapautuvia tiloja.


Hakkapeliitta-yrityspuisto valtatie 10:n läheisyydessä

Hakkapeliitta-yrityspuisto sijaitsee hyvien yhteyksien varrella, aivan valtatie 10:n läheisyydessä. Alueelta on matkaa kuusi kilometriä valtateiden 2 ja 10 risteykseen, Suurimmista kasvukeskuksista Helsinkiin on matkaa 130 kilometriä, Tampere ja Turku ovat noin 100 kilometrin etäisyydellä.

Tammelan kunnan teollisuustonteistä nyt 50 % alennus ilmoitetuista hinnoista! Myös tontilla mahdollisesti oleva puusto luovutetaan ostajalle veloituksetta.

Tutustu Hakkapeliitta-yrityspuistoon

Teollisuusalueen kaavoitukseen voit tutustua kaavoitusosiossa.


Lisätietoja kunnantalolta saa soittamalla numeroon 03 41 201 tai tulemalla käymään!

Lisätietoja

Kunnantalo
Hakkapeliitantie 2
31300 Tammela
03 41 201
03 436 0407
[email protected] 

Tekninen johtaja
Jari Kauppi
040 861 1788
jari.kauppi@tammela.fi

Lue lisää

Hakkapeliitta-yrityspuisto
Kaavakartta