Etätyötä tukevat palvelut

Etätyötä tukevat palvelut

Tammelan kunta tarjoaa etätyötä tekeville asukkaille ja vapaa-ajan asujille palveluita etätyön helpottamiseksi. Tavoitteena on mahdollistaa etätyö monipuolisesti, ympärivuotisesti ja palvelemaan erilaisia läsnätyön muotoja, joita voidaan suorittaa Tammelasta käsin.

Yhteydet ja liikenne

Etätyön mahdollistaminen aidosti läsnäolevaksi, tuottavaksi ja sujuvaksi asettaa vaatimuksia nopeille tietoliikenneyhteyksille. Langattomat verkot toimivat Tammelassa erittäin hyvin. Voit tarkistaa oman operaattorisi tilanteen operaattorin kuuluvuuskartasta (Elisa, DNA, Telia). Langallisia yhteyksiä varten valokuituverkko kattaa osan Tammelan kunnan alueesta (tarkista saatavuus Lounean sivuilta). Kunnantalolla on mahdollisuus etätyöpisteeseen.

Etäpäivän ja lähipäivän vaihtelu on mahdollista suunnitella joustavasti. Tammelan sijainti pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen keskellä sopii hyvin myös liikkuvaan työhön. Etelä-Suomen suuriin keskuksiin on helppo siirtyä tilanteen vaatiessa.

Kunnan tarjoamat etätyön tukipalvelut

Kunnantalolta voi vuokrata etätyöpisteen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi. Ilman varausta voi käyttää kunnantalon aulan työpistettä ja tulostuspalvelua. Tiloja löytyy myös neuvottelujärjestelyiden tarpeisiin.

Voimaannuttava ympäristö ja edulliset asumiskustannukset

Asumisen hintataso Tammelassa on hyvin kilpailukykyinen. Edullisen asumisen lisäksi ympäristö tarjoaa joustavat ja mutkattomat palvelut mm. lapsiperheille. Luontoarvot ja kyläyhteisöllisyys ovat läsnä päivittäin.

Harkitse valintojasi: kaipaatko tilaa, väljyyttä, turvallisuutta, upeita maisemia? Tietotyön asiantuntijuuden vaatimukset kasvavat. Työn suorittamiseksi tarvitaan hyvät puitteet sekä keskittymiseen työajan aikana että palautumiseen työajan ulkopuolella. Etätyön tekeminen kahden kansallispuiston maisemissa, jossa on mahdollista aloittaa päivä metsälenkillä, hiihtäen jäisen suon yli tai melontaretkellä, kannustaa jaksamiseen ja edesauttaa itsensä kehittämistä antamalla tilaa ajatuksille ja omalle kasvulle. Monet työnantajat voivat tarjota säännöllisiä etätyöpäiviä.