Vuokra-asunnot

Vuokra-asunnot

Tammelan kunnalla on vuokrattavana eri kokoisia rivi- ja kerrostaloasuntoja.

Kerrostaloasunnot Tammikunta I ja II sijaitsevat Kirkonkylän keskustassa. Lisäksi kunta omistaa As Oy -taloista yksittäisiä vuokra-asuntoja 27 kpl, pääosin kerrostaloissa.

Rivitaloasunnot (Kiinteistö Oy Tammelan Vuokra-asunnot) Lehtokaari ja Peltokaari sijaitsevat Lamalassa. Heikkilänpelto, Heikkilänniity, Pappilanniitty, Pappilanpelto ja Attentie 5 ja 7 sijaitsevat Kydössä sekä Pertinpelto Riihivalkamassa koulun läheisyydessä. Rivitaloasuntoja on yhteensä 87 kpl.

Vuokrat vaihtelevat asunnon koon, iän ja varustetason mukaan.

Asuntojen koot:

  • kerrostaloissa 1 h + kk – 3 h + k (30 m² – 76 m²)
  • rivitaloissa 1 h + kk + s – 4 h + k + s (35 m² – 95 m²)

Hakemuksia mahdollisesti vapautuviin asuntoihin vastaanotetaan jatkuvasti. Hakemus on voimassa 4 kuukautta. Luottotiedot tarkistetaan.

 

Hakumenettely

Sähköinen hakemuslomake (vaatii vahvan tunnistautumisen).

Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, paperisia hakemuslomakkeita vastaanotetaan kunnantalolla. Paperisen lomakkeen saa pyydettäessä sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai kunnantalolta aukioloaikojen puitteissa.

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan todistukset hakijan/hakijoiden nykyisistä kuukausituloista sekä verotodistus viimeksi toimitetusta verotuksesta, opiskelijoilta lisäksi opiskelutodistus. Muita liitteitä hakija voi lisätä harkintansa mukaan.

Hakemuksen lisätietoja-kohtaan on perusteltava asunnon tarve, koska vuokra-asuntoihimme on jatkuvasti tarjontaa suurempi kysyntä.

Vuokravakuutena peritään kahden (2) kuukauden vuokran suuruinen rahasumma.

Lisätietoja

p. +358 40 5738 660

[email protected]

 

Lomakkeet

Asuntohakemus

(vahva tunnistautuminen)

 

Vuokra-asunnon irtisanominen